Succesul unui restaurant se bazează pe două aspecte: mâncare și servicii. Iar prezentarea celor două este absolut necesară. Dacă mâncarea ține de măiestria bucătarului, serviciile țin de înfățișarea și atitudinea personalului din sală. Materialele, culorile și mesajele pe care le trimit uniformele ospătarului fac parte din atmosfera cotidiană și în același timp protejează personalul, asigură igiena și contribuie la dezvoltarea restaurantului ca brand.
Pe lângă încărcătura vizuală pe care o poartă uniforma unui ospătar, caracterul funcțional își lasă amprenta asupra activității pe care o desfășoară. Astfel, cămașa din poplin are capacitatea de a permite oricui o poartă să se miște cu lejeritate, să treacă peste temperaturile ridicate fără să lase semne, să fie spălată și purtată vreme îndelungată fără a-și pierde din strălucire. Este prevăzută cu guler cu stei, cu sau fără nasture pe guler, cu fente și nasturi pe față, cu mâneca lungă sau scurtă cu manșetă. Manșetele și gulerele pot avea culori diferite față de cămașă.
Pantalonii poartă amprenta unor jeanși clasici, cu cinci buzunare, cu fermoar metalic pe față, acopert de șliț. Sunt fabricați din bumbac și elastan, cu sau fără spălare prealabilă și pot fi achiziționați pe diverse culori.
Tudor Ioana –
Noi, AMERICAN RESTAURANT SYSTEM SA, precum și U.S. FOOD NETWORK SA, ca și client al firmei SC IANNI PROD COM, ne declarăm mulțumiți de uniformele pe care le fac angajaților noștrii.
Promptitudinea, calitatea și inovația sunt câteva dintre atuu-urile colaborării cu IANNI PROD, de care suntem foarte mulțumiți.
Ioana Tudor, KFC & PizzaHut Category Buyer