Cu o varietate generoasă de modele și acoperind o plajă largă de culori, oferta noastră de uniforme personalizate vine în întâmpinarea cererii de calitate și diversitate pe piața de uniforme. Fiecare exemplar de uniformă este lucrat cu deosebită grijă și atenție la detalii pentru a oferi confort la purtare, siguranță în fața neprevăzutului și rezistență în timp.

Sentimentul de apartenență la echipă este mai dezvoltat atunci când toții colegii sunt îmbrăcați la fel. Astfel, coeziunea dintre membrii echipei este încurajată, iar eficiența grupului crește datorită senzației resimțite de egalitate și reciprocitate. Oferta noastră de uniforme personalizate face acest lucru posibil, pentru că aici vei găsi la prețuri avantajoase uniforma perfectă pentru personalul firmei tale.

Uniforme personalizate
Uniforme personalizate

Uniformele pot fi personalizate atât prin imprimarea grafică (logo, slogan etc.), cât și prin alegerea culorilor combinate în uniformă în funcție de culorile brandului. Materialele sunt de asemenea selectate ținând cont de specificul activității depuse de persoanele care urmează să poarte uniformele: vaporoase și ușoare pentru cei care lucrează într-un mediu caracterizat de căldură și lipsa aerului proaspăt constant și groase și rezistente pentru cei care au parte de activitate fizică intensă într-un mediu rece, în aer liber sau pe timp de noapte.

Gama de materiale folosite la fabricarea uniformelor pleacă de la mătase vegetală, brocart, tafta, bumbac, poplin, stofă, tercot și merge până la doc, jeans și chiar materiale ignifugate și antiacide. Dispunem de o varietate generoasă de modele pentru fiecare tip de uniformă, iar accesoriile au menirea de a individualiza alegerea făcută: papioane, lavaliere și eșarfe pentru uniformele elegante sau bonete, șorțuri și șepci pentru uniformele menite a oferi protecție sporită.

Uniforme personalizate

Află rapid o cotație de preț, personalizată pentru tine!