Pantalon bucătar

(O recenzie client)

Un nivel de confort pe care cu greu l-ai putea obține de la un pantalon de lucru, dar și toată utiltatea ce este așteptată de la un echipament de lucru de bucătarie, asta este ceea ce include oferta noastră de pantaloni de bucătar. Pantalonii sunt realizați cu multă atenție și tehnică într-un mod care garantează potrivirea exactă. Iar asta conferă libertate de mișcare și confort pentru o zi întreagă de lucru în bucătărie.

HAINE PRODUSE ÎN ROMÂNIA

MATERIALE DE CALITATE

COMENZI ÎN SERII MICI, MEDII, MARI

SKU: 505f949b2d3e Categorii: ,
Descriere

Pantalonii de bucătar sunt prevăzuți cu șliț pe față cu fermoar, nasture pe betelie, capsă moș și babă. Cele două buzunare dispuse pe laterale sunt oblice și preiau din eleganța stilului italian. Se adaptează oricărui tip de siluetă, cu posibilitatea de a alege între o croială clasică, dreaptă sau pană. Sunt prevăzuți cu găici pe betelie pentru curea, iar la alegere cu buzunar la spate, cu sau fără tiv. Tercotul, materialul folosit pentru pantaloni, este foarte rezistent și nu se deteriorează în condiții de căldură, umezeală sau transpirație. Nu manifestă electricitate, iar combinația textilă (65% bumbac și 35% poliester) asigură o elasticitate moderată. Poate fi comandat în două variante: pantalon simplu uni și pantalon pepit, cu sau fără căptușeală.

Iar pentru ca imaginea să fie perfectă, pantalonii trebuie să acopere pantofii la spate, până la nivelul tocului, astfel încât atunci când se pășește să nu se vadă piciorul.

Recenzii (1)

1 recenzie pentru Pantalon bucătar

  1. Tudor Ioana

    Noi, AMERICAN RESTAURANT SYSTEM SA, precum și U.S. FOOD NETWORK SA, ca și client al firmei SC IANNI PROD COM, ne declarăm mulțumiți de uniformele pe care le fac angajaților noștrii.

    Promptitudinea, calitatea și inovația sunt câteva dintre atuu-urile colaborării cu IANNI PROD, de care suntem foarte mulțumiți.

    Ioana Tudor, KFC & PizzaHut Category Buyer

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.