Cămașa, articol indispensabil în garderoba oricărei persoane, este elementul central al ținutei de business, chiar și business-casual. Un simbol indispensabil al modei este reinterpretat an de an: cu guler înalt sau deloc, oversized, cu broderii, strâmte pe talie, lungi, în culori și imprimeuri variate. Fabrica de cămăși asociată realizează toate aceste obiecte vestimentare din cele mai bune materiale și cu o atenție deosebită la detalii.

Cămașa, un obiect vestimentar apărut din vremea Imperiului Roman, și-a modificat pe parcurs atât felul de purtare, cât și utilitatea, devenind azi un simbol clasic al eleganței, al modei netrecătoare, un semn al statutului și al curățeniei. Deși nu se leagă clar de niciun designer, cămașa este un element des reinterpretat în colecțiile marilor case de modă.

Fabrică de cămăși
Fabrică de cămăși

Fabrica de cămăși, așa cum îi spune și numele, este un serviciu care răspunde nevoii de realizare a cămășilor, indiferent de numărul lor, de variațiunile detaliilor sau a croiului de calitate și în bugetul alocat.

Un obiect versatil, cămașa, bărbătească sau de damă, se potrivește în orice ținută: fie sub un costum elegant încheiată până la gât pentru un aer distins, fie purtată cu jeanși într-un stil relaxat sau non-conformist pe sub o rochie coktail sau, de ce nu, peste un costum de baie pe o plajă însorită.

În mediul de afaceri, cămașa a devenit aproape uniformă care transmite respect în relațiile cu clienții, seriozitate și profesionalism, făcând parte obligatoriu din ținuta business, dar și din dress code-ul business-casual. Tot drept uniformă, cămașa este folosită și în mediul bancar, hotelier, vânzări directe sau relații cu clienții etc.

Fabrică de cămăși

Află rapid o cotație de preț, personalizată pentru tine!