Se spune că jacheta este cea mai importantă piesă din vestimentația unui bucătar. Aceasta funcționează ca o barieră de protecție în timpul lucrului, dar îi și asigură un mediu de lucru igienic. De aceea, jacheta de bucătar la două rânduri de nasturi are guler tunică, piepți dubli suprapuși ce se pot monta stânga peste dreapta sau invers și prindere în nasturi speciali pentru bucătari, de lungime scurtă, medie sau lungă, în funcție de preferințe sau standardul de lucru. Are mâneca 3/4, cu manșeta pe rotund sau dreaptă, ce se poate întoarce. Pe mâneca dreaptă se aplică un buzunar pentru lingurița de degustare. Este confecționată din versatilul tercot, ce îmbină proprietățile excelente a două materiale. Astfel, avantajul bumbacului de a fi ușor și răcoros combate amprenta pusă de căldura din bucătărie, iar poliesterul prin ale sale caracteristici manifestă rezistență îndelungată la purtare și ușurință în spălare, uscare, călcare.
Jacheta de bucătar la un rând de nasturi este prevăzută cu mâneci cu manșete ce se pot întoarce și este închisă la un rând de nasturi. Este și aceasta confecționată din tercot și poate fi comandată pe diverse culori.
Tudor Ioana –
Noi, AMERICAN RESTAURANT SYSTEM SA, precum și U.S. FOOD NETWORK SA, ca și client al firmei SC IANNI PROD COM, ne declarăm mulțumiți de uniformele pe care le fac angajaților noștrii.
Promptitudinea, calitatea și inovația sunt câteva dintre atuu-urile colaborării cu IANNI PROD, de care suntem foarte mulțumiți.
Ioana Tudor, KFC & PizzaHut Category Buyer