ianni.ro

Imaginea contează!

Auzim des intrebarea daca conteaza imaginea sau nu? Unii spun ca da, altii ca nu. Sau il face haina pe om? Poate ca da, poate ca nu. Dar noi credem cu tarie ca haina poate sa faca un business.

De mai bine de 20 de ani livram in piata uniforme. Uniforme pentru restaurante, hoteluri si pensiuni, uniforme scolare, uniforme medicale, uniforme de lucru, de protectie, uniforme pentru cazinouri, uniforme pentru receptie, aproape ca nu exista domeniu care sa nu aiba nevoie sa imbrace oamenii, angajatii intr-un echipament, intr-o costumatie sugestiva, reprezentativa. Acele business-uri au mai mult succes pentru ca proiecteaza o imagine profesionista.

Imaginati-va sa mergeti intr-un hotel de 5 stele si sa gasiti ospatari cu camasile uzate sau murdare. Intr-o astfel de locatie uniforma personalului este o cerinta obligatorie care trebuie sa intruneasca anumite standarde. Nu este usor sa “imbraci” un hotel, uniformele trebuie sa fie personalizate, aproape facute pe comanda. In fabrici, in medii industriale uniforma are mai mult valente de protectie decat estetice, plus ca sunt standarde de protectie care e nevoie sa fie indeplinite.

De exemplu materialele trebuie sa fie ignifuge sau sa fie prevazute cu benzi reflectorizante. Folosirea materialelor de calitate este obligatorie pentru a avea o uniforma ce trebuie sa fie conforma cu standardele mentionate, dar si pentru a avea rezistenta in timp. Pentru noi acesta este un aspect foarte important, de aceea sugeram cea mai buna calitate. Poate anumite business-uri doresc sa faca economie si sa nu investeasca prea mult, dar ganditi- va ca pana la urma ajungi sa schimbi mai des uniforma pentru ca nu rezista din aceste motive, si ajungi pe termen lung la costuri mai mari. In final, dar nu lipsita de importanta, este ingrijirea uniformelor, intretinerea lor.

Aceasta sarcina in cele mai mult cazuri cade in sarcina celui care o poarta. Sunt cateva reguli de baza care ar trebui respectate si nu numai in cazul uniformelor ci a orcarei tesaturi. Dar, cine mai sta sa citeasca etichete, nu ? 🙂

Spalatul cu aceleasi culori – sau poate chiar separat de alte lucruri la primele spalari, spalatul la temperaturi de maxim 40 de grade, sau chiar mai putin, calcatul pe dos, sunt primele “reguli de baza” pentru a avea viata cat mai lunga. Dar toate aceste detalii o sa le mai reluam in articole viitoare, care speram sa va ajute sa aveti uniforme sau angajati cu uniforme de lucru impecabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.