ianni.ro

Baby, it’s cold outside!

Desi zapada se lasa asteptata, temperaturile reci si-au intrat in drepturi.

Pentru activitatile outdoor /desfasurate afara este nevoie sa te imbraci cat mai gros. Se spune ca ideal este sa te imbraci in straturi pentru ca asa ai si ventilatie interioara. Evident ca este importanta si calitatea materialelor.

Cea care nu trebuie sa lipseasca din “echipament” este pufoaica, jacheta, geaca, canadiana. Va prezentam modelele noastre mai vechi dar foarte cautate si cele noi.

Ca si uniforma articolele de imbracaminte de exterior pentru iarna le putem regasi in special in activitatile din diferite industrii. In fabrici, in depozite sunt purtate pentru a proteja de temperaturile din hale sau din spatii care nu sunt foarte bine incalzite.

Le regasim si in industria ospitaliera, hoteluri, pensiuni, restaurante, acolo unde este necesar, exemplu descarcarea-incarcarea, anumite evenimente organizate pentru clienti.

O categorie de personal care este expusa destul de mult pe timpul rece este cea a agentilor de paza.

Tipul de canadiana produs de noi este facut astfel incat sa fie utilizat atat pe timpul serviciului cat si in afara. Acest lucru se poate realiza prin “ascunderea” logo-ului intr-un buzunar special. Astfel, este comod pentru angajat ca nu mai este nevoie sa poarte dupa sine inca un articol voluminos, iar compania este sigura ca in afara activitatii, angajatul nu poarta insemnele firmei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.