Dacă ambianța, mirosurile, designul reprezintă o primă impresie care își pune amprenta asupra unui client atunci când intră într-un restaurant, interacțiunea cu chelnerul este a doua, dar nu ca însemnătate. Iar pentru ca aceasta să fie pozitivă, totul ține de uniformă, pantofi, coafură și atitudine generală. În ceea ce privește uniforma de chelner damă, este recomandat ca aceasta să fie aleasă astfel încât să transmită o abordare serioasă și profesională a locului de muncă. Atât jacheta albă cu două rânduri de nasturi, cât și pantalonii drepți fac parte din combinația clasică care întotdeauna va fi un indicator al igienei, al curățeniei din restaurant și al seriozității. Poplinul, materialul din care este confecționată jacheta, are în componența sa fibre ușoare care vor permite mișcări ample, purtare îndelungată și confort indiferent de temperatură. Poate fi comandată și pe alte culori.
Pantalonii drepți sau pană pe picior au avantajul că se pot adapta oricărui tip de siluetă, iar chelnerițele vor arăta bine în permanență. Sunt confecționați din stofă, tercot și bumbac, au fermoarul pe față, acoperit cu șliț și închis cu nasture pe betelia de talie sau ascuns pe lateral. Pot fi confecționați cu sau fără talie, cu sau fără găici pe cordon.
Șorțul este confecționat din tercot și poate fi comandat pe diverse culori.
Tudor Ioana –
Noi, AMERICAN RESTAURANT SYSTEM SA, precum și U.S. FOOD NETWORK SA, ca și client al firmei SC IANNI PROD COM, ne declarăm mulțumiți de uniformele pe care le fac angajaților noștrii.
Promptitudinea, calitatea și inovația sunt câteva dintre atuu-urile colaborării cu IANNI PROD, de care suntem foarte mulțumiți.
Ioana Tudor, KFC & PizzaHut Category Buyer